top of page

Varje morgon bakar vi matbröd och kaffebröd. Vilka matbröd det blir kan variera då vi bakar olika varje morgon. Nedan är exempel på vad som kan finnas vid ett besök hos oss.

 

Matbröd: valnötsbröd, röda Hasse, Karl-Alfred, värdshuslimpa, grofsing, frökuse, dinkellimpa, ciabatta, russinbröd, franska mm.

 

Om du har varit hos oss tidigare så kanske du har, precis som vi, ett favoritbröd och vill att det ska finnas när du kommer förbi, skicka då ett sms med din beställning senast dagen innan så ser vi till att det finns när du kommer till oss.

 

Vi gör i ordning färdiga småbröd med grönsaker och olika pålägg. Välj vad du vill ha på din smörgås: ost, brie, skinka, gustafskorv, salami, kyckling, leverpastej eller hästkött. Räksmörgåsar gör vi endast på beställning.

 

Exempel på kaffebröd som vi bakar: Kanelbulle, kardemummabulle, solkaka, vaniljbulle, munk, valnötsgömma, semla, wienerbröd. Vilka kaffebröd vi bakar varierar även det så det kan se olika ut varje dag.

I kondisdisken kan du hitta bland annat dammsugare, chokladbollar, milano, nötstång, fruktstång, biskvier i olika smaker.

 

Önskas det smörgåstårta eller prinsesstårta så görs de på beställning och då självklart av bröd och tårtbotten som vi själva bakar.

image4 (6).jpeg
image0 (3).jpeg
image2 (4).jpeg
image3 (6).jpeg
image0.jpeg
bottom of page